Interieuradvies op maat - Huiszwaluw Home

Interieuradvies

 

Gratis interieuradvies

Op zoek naar een nieuwe sofa of eettafel? Advies nodig bij de keuze van verlichting of de samenstelling van een meubilair wandrek? Wij helpen je graag – gratis – verder! Wij luisteren naar je wensen en maken daarna een passend voorstel met onze collecties als uitgangspunt. Maak hier je afspraak in de winkel.

Interieuradvies bij je thuis

Wil je een update van je interieur maar weet je niet waar te beginnen? Wil je graag de Huiszwaluw-stijl doortrekken in je volledige interieur? Heb je nood aan een gezellige werkplek of wil je graag een wat gedurfder kleurenpalet?

Naast advies in de winkel, kun je bij Huiszwaluw ook terecht voor uitgebreider professioneel advies bij je thuis. Hiervoor werken we samen met Camille van façon Camille, een interieurvormgever die de filosofie van Huiszwaluw goed aanvoelt: een huiselijke, warme plek creëren.

We maken uitgebreid kennis, luisteren naar je noden en werken een voorstel uit op maat, met verschillende opties. Samen zorgen we voor een interieur dat past bij je stijl en persoonlijkheid.

Benieuwd hoe we te werk gaan? Vraag gerust meer informatie! 

Even pauze! Bestellingen worden weer verstuurd vanaf 9 februari. Ontvang 10% korting* op je bestelling met code NIEUWAVONTUUR24 (* uitgezonderd uitverkoop en acties)

Holiday! 10% korting met code 24ENJOY17 | Bestellingen worden verstuurd vanaf 10 juni. (Niet geldig op afgeprijsde artikelen en in combinatie met waardebonnen.)

0
Je winkelmandje
€ 5,00 korting
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief*
en ontvang € 5,00 korting
op je eerste aankoop.
Aanmelden