Algemene voorwaarden - Huiszwaluw Home

Algemene voorwaarden

Huiszwaluw Home
Onderbergen 51
9000 Gent
info@huiszwaluw.com
(+32) 09 398.22.77
BE0560.613.676

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke bestelling die je plaatst als klant van deze webshop. Bij het plaatsen van een bestelling via de webshop van Huiszwaluw Home aanvaard je  deze voorwaarden. Andere voorwaarden zijn uitgesloten, behalve wanneer deze voorafgaandelijk, schriftelijk en uitdrukkelijk door Huiszwaluw Home aanvaard zijn.

Alle vermelde prijzen zijn uitgedrukt in EURO, steeds inclusief BTW.
Als leverings- of administratieve kosten worden aangerekend, wordt dit apart vermeld.

Ondanks het feit dat de webshop met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, is het mogelijk dat de aangeboden informatie onvolledig is, materiële fouten bevat, of niet up-to-date is. Vergissingen of fouten in het aanbod binden Huiszwaluw Home niet. Huiszwaluw Home is in geen geval aansprakelijk in geval van zet- of drukfouten.

Als je specifieke vragen hebt over bijvoorbeeld maten, kleur, beschikbaarheid, leveringstermijn of leveringswijze, kan je het best vooraf contact met ons opnemen via info@huiszwaluw.com.

Het aanbod geldt steeds zolang de voorraad strekt en kan te allen tijde worden aangepast of ingetrokken door Huiszwaluw Home.  Huiszwaluw Home kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet beschikbaar zijn van een product. Indien een aanbieding een beperkte geldigheidsduur heeft of wanneer er specifieke voorwaarden aan verbonden zijn, wordt dit duidelijk in het aanbod vermeld.

Bij de bestelling geef je aan hoe je de levering wil ontvangen; ophaling in de winkel (Onderbergen 51 in Gent) of door een levering op een door jou opgegeven adres (waarbij leveringskosten worden aangerekend).

  1. Bij ophaling in de winkel (Onderbergen 51 in Gent)

Het gekochte product is beschikbaar in de winkel uiterlijk 48 uur na betaling op de webshop behalve voor producten waarvan vermeld staat “niet meteen leverbaar”.
Het gekochte product wordt maximaal 1 maand na betaling op de webshop voor jou bewaard. Als een product na 1 maand niet is opgehaald, vervalt de aankoop. Geef in dit geval een rekeningnummer op waarop we je het aankoopbedrag terug kunnen betalen.

  1. Bij levering op een door jou opgegeven adres.

De levering wordt uitgevoerd door Bpost tenzij  je kiest voor bezorging door Cargo Velo (niet overal beschikbaar).

Artikelen besteld via deze webshop worden geleverd in de Benelux-landen. Voor leveringen in andere landen kun je vooraf contact op nemen. Huiszwaluw Home is niet verplicht te leveren buiten de hiervoor genoemde landen.

Elke zichtbare beschadiging en/of kwalitatieve tekortkoming van een artikel of andere tekortkoming bij de levering, moet je onmiddellijk melden aan Huiszwaluw Home.

Het risico wegens verlies of beschadiging gaat over op jou, de klant, vanaf het moment dat jij (of een door jou aangewezen derde partij, die niet de vervoerder is) de goederen fysiek in bezit heeft gekregen.

De geleverde artikelen blijven tot op het moment van gehele betaling door de klant, het exclusieve eigendom van Huiszwaluw Home.

Je hebt bij een online aankoop altijd het recht om je aankoop kosteloos te herroepen. Van dit recht kun je alleen gebruik maken binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. De kosten voor het terugsturen van het product zijn voor jou, de koper.

De bepalingen van dit artikel gelden enkel voor klanten die als consument artikelen online aankopen bij Huiszwaluw Home.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, dien je Huiszwaluw Home, Onderbergen 51, 9000 Gent, info@huiszwaluw.com per post of e-mail op de hoogte te stellen van je beslissing de aankoop te herroepen.

Je moet de goederen zo snel mogelijk terugzenden of overhandigen aan Huiszwaluw Home, Onderbergen 51, 9000 Gent, België.  Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt binnen 14 kalenderdagen nadat je hebt gemeld dat je je aankoop wil herroepen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komt voor jouw rekening.

Huiszwaluw Home vraagt je de artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat en verpakking, met alle erbij geleverde accessoires en gebruiksaanwijzingen. Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt Huiszwaluw Home zich het recht voor om je aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen.

Als je de aankoop herroept, zal Huiszwaluw Home alle door jou gedane betalingen, inclusief de standaard leveringskosten, terugbetalen. Dit binnen maximum 14 kalenderdagen nadat Huiszwaluw Home alle geleverde producten terug heeft ontvangen.

Je kan het herroepingsrecht niet uitoefenen voor:

  • de levering van goederen die speciaal voor jou gemaakt zijn (zoals bijvoorbeeld een zetel) of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  • de levering van goederen die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;

Volgens de wet van 21 september 2004 betreffende de bescherming van de consumenten bij verkoop van consumptiegoederen heb je als consument wettelijke rechten. Deze wettelijke garantie geldt vanaf de datum van levering.

Als er iets niet in orde is met je aangekochte artikel moet je Huiszwaluw Home zo snel mogelijk inlichten.

De wettelijke garantie is nooit van toepassing op defecten die ontstaan ten gevolge van ongelukken, verwaarlozing, valpartijen, gebruik van het artikel in strijd met doel waarvoor het ontworpen werd, het niet naleven van de gebruiksinstructies of handleiding, aanpassingen of wijzigingen aan het artikel, hardhandig gebruik, slecht onderhoud of elk ander abnormaal of incorrect gebruik.

Huiszwaluw Home respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.

Jouw persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de levering van de bestelling.

Je persoonsgegevens door inschrijving op lijsten met e-mail adressen zullen uitsluitend gebruikt worden voor de volgende doeleinden:

  • sturen nieuwsbrieven van Huiszwaluw Home
  • sturen aanbiedingen van Huiszwaluw Home

Wij behandelen je gegevens als vertrouwelijke informatie en zullen die niet doorgeven, verhuren of verkopen aan derden.

Als er om wat voor reden dan ook een geschil ontstaat tussen jou als koper en Huiszwaluw Home als verkoper, proberen we natuurlijk een goede oplossing te vinden. Als dat niet lukt, laten we een bevoegd rechter in het arrondissement Gent beslissen hoe we ons geschil moeten beëindigen.

Deelname
Deelname vindt plaats door op social media van Huiszwaluw Home te reageren en of door een inschrijfformulier in te vullen.

De social media posts en of het deelnameformulier beschrijven in welke periode je aan de winactie kan deelnemen en op welk moment de winnaar bekend wordt gemaakt.

Er zijn geen kosten verbonden aan winacties van Huiszwaluw Home.

Je kan alleen deelnemen aan winacties van Huiszwaluw Home, als je 18 jaar of ouder bent. Per persoon kan je maar een keer deelnemen aan een winactie.

Medewerkers van Huiszwaluw Home zijn uitgesloten van deelname aan de winacties.

Huiszwaluw Home is bevoegd actievoorwaarden te wijzigen of de looptijd van acties in te korten zonder opgaaf van reden.

Persoonsgegevens
Persoonsgegevens van deelnemers worden niet aan derden doorgegeven.

Persoonsgegevens van deelnemers kunnen worden gebruikt voor inschrijving voor de Huiszwaluw nieuwsbrief, als de deelnemer hier in de actie toestemming voor geeft.

Op alle acties is het Belgische recht van toepassing.

Winnaar
De winnaar van de actie wordt gekozen door loting, op onpartijdige wijze.

De winnaar van de actie krijgt persoonlijk bericht via het social media kanaal waarop de actie heeft plaatsgevonden. Als er een e-mailadres is achtergelaten, wordt de winnaar per e-mail op de hoogte gebracht.

Wanneer de winnaar niet binnen een week na bekendmaking reageert, wordt er een nieuwe winnaar geloot.

Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, krijgen hiervan geen bericht.

Het is niet mogelijk het gewonnen product om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.

Even pauze! Bestellingen worden weer verstuurd vanaf 9 februari. Ontvang 10% korting* op je bestelling met code NIEUWAVONTUUR24 (* uitgezonderd uitverkoop en acties)

Holiday! 10% korting met code 24ENJOY17 | Bestellingen worden verstuurd vanaf 10 juni. (Niet geldig op afgeprijsde artikelen en in combinatie met waardebonnen.)

0
Je winkelmandje
€ 5,00 korting
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief*
en ontvang € 5,00 korting
op je eerste aankoop.
Aanmelden