Veelgestelde vragen

Betalen

Je kan betalen via bancontact, Credit Card (VISA, Mastercard, American Express), PayPal, iDeal, Giropay en SOFORT via een veilige verbinding. Na de betaling ontvang je van ons een mail waarin je aankoop bevestigd wordt.

Factuur

Wil je graag een factuur met vermelding van je btw-nummer? Je kunt dit ingeven bij het afrekenen.

Afhalen en verzenden

Afhalen

Je bestelling kan gratis worden opgehaald tijdens de openingsuren van onze winkel in Onderbergen 51.

Verzenden

Huiszwaluw Home verzendt momenteel naar landen in de Benelux. Wil je graag naar een ander land verzenden? Stuur ons dan een mailtje en we kijken wat mogelijk is.

Zodra we je bestelling hebben verstuurd, ontvang je een e-mail met een trackingnummer. Met dit nummer kan je je bestelling volgen op de website van Bpost.

Levering

Ik ben niet thuis bij levering

Als je niet thuis bent wanneer je pakje wordt geleverd zal Bpost een briefje met verdere uitleg achterlaten. Hiermee kan je je bestelling ophalen op het aangegeven afhaalpunt.

Ik heb mijn pakket niet ontvangen

Tijdens de feestdagen of het weekend kan de levering wat langer duren. In een uitzonderlijk geval is er misschien iets misgelopen met je bestelling, aarzel niet om contact op te nemen. Dit kan op info@huiszwaluw.com. Vergeet niet je bestelnummer te vermelden.

Er ontbreekt een product van mijn bestelling / Er is iets mis met een product

Je kan ons binnen de 7 dagen na ontvangst van het product contacteren op info@huiszwaluw.com. Wij helpen je graag verder.

Omruilen en retourneren

Indien je niet tevreden bent over je aankoop kan je deze binnen 14 dagen retourneren. Het product wordt dan volledig terugbetaald.

Retourneren kan door zelf het product terug te brengen naar onze winkel. Vergeet dan niet je betalingsbewijs mee te nemen. De producten moeten in de originele verpakking terugbezorgd worden. Afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Je kunt er ook voor kiezen de producten 14 dagen na levering terug te sturen. Het retouradres is: Huiszwaluw Home, Onderbergen 51, 9000 Gent. Bij het terugsturen betaal je de verzendkosten zelf. De producten moeten in de originele verpakking terugbezorgd worden. Afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Cadeaubon

Wil je iemand verrassen met een cadeaubon? Dat kan. Je hebt de keuze uit een fysieke bon (inwisselbaar in onze winkel) of een digitale bon (geldig in onze webshop).

Kies je voor een fysieke bon, dan sturen we een mooi verpakte bon naar het adres van je keuze. Vermeld duidelijk naar welk adres je de cadeaubon wil versturen en of je de naam van de ontvanger wil vermelden. Deze bon is te gebruiken in de winkel.

Kies je voor een digitale bon, dan sturen we je de cadeaubon per e-mail. Deze bon is te gebruiken op onze webshop.

Je winkelmandje