Verlichting - Huiszwaluw Home

Dossier Hanglampen 

20% Korting! 

Deze hele maand kun je profiteren van een flinke korting op een van onze bestsellers: de Amp Hanglamp van Normann Copenhagen (geldig tot 28 februari). Deze sfeervolle luster is verkrijgbaar in twee vormen: rond of lang. Vooral in een groepje zorgen deze glazen lampen voor een echt wow effect. Maar ook slechts één lamp, op een mooi plekje in de hal of in de zithoek kan precies zijn wat je nodig hebt. Heb je maar één enkele aansluiting en wil je toch graag een groepje plaatsen? Dat is meestal geen probleem. In de winkel geven we je graag meer advies.

amp lamp Normann Copenhagen

Amp lamp smoke/black

amp lamp opaal/white

amp lamp normann copenhagen

Amp lamp gold/green

amp lamp Normann Copenhagen

Amp lamp messing

Collect lighting

De lampen uit de Collect Lighting reeks van Ferm Living behoren tot een van onze populairste producten. En terecht! Met de onderdelen uit deze serie stel je heel eenvoudig de door jou gewenste lamp samen. Als eerste kies je een metalen kap, die je combineert met een korte of lange ‘pendant’. Je kunt hierbij kiezen uit neutrale kleuren: zwart, cashmere of grijs. De verschillende geometrische vormen van de lampenkappen zorgen voor variatie, terwijl de hele collectie toch een mooi geheel vormt. Een enkele lamp of een combinatie van verschillende modellen… Aan jou de keuze!

Schneid

Je zou het niet zeggen, maar deze collectie lampen komt niet uit Scandinavië, maar uit Duitsland! Originele vormen en kleuren en een ambachtelijk en duurzame manier van produceren zijn het uitgangspunt bij deze reeks verlichting. Als je niet bang bent voor wat kleur en houdt van speelse ontwerpen is dit merk zeker iets voor jou!

Moebe

Naast hun populaire ‘Ceramic Pendant’ heeft Moebe onlangs een nieuw model uitgebracht: de ‘Tube’. Beide ontwerpen kenmerken zich – net als eigenlijk de hele collectie van dit Deense merk – door het sobere, eenvoudige ontwerp. Zoals de naam al zegt is de wat speelsere ‘Ceramic Pendant’ gemaakt van keramiek. Mooi als enkele luster of als groep. De Tube lamp is gemaakt van aluminium en heeft een minimalistische uitstraling. Gebruik hem boven het keukeneiland of keukenwerkblad of maak een combinatie van de verschillende formaten boven de eettafel.

hanglamp tube moebe

hanglamp tube van Moebe

hanglamp tube van Moebe

hanglamp tube van Moebe

ceramic pendant van Moebe

ceramic pendant van Moebe

ceramic pendant huiszwaluw home

ceramic pendant van Moebe

Tot slot…

Een aantal lampen die misschien iets minder bekend zijn, maar waarvan we vinden dat ze zeker niet mochten ontbreken! Kom ze eens bekijken in de winkel als je in de buurt bent.

Even pauze! Bestellingen worden weer verstuurd vanaf 9 februari. Ontvang 10% korting* op je bestelling met code NIEUWAVONTUUR24 (* uitgezonderd uitverkoop en acties)

Holiday! 10% korting met code 24ENJOY17 | Bestellingen worden verstuurd vanaf 10 juni. (Niet geldig op afgeprijsde artikelen en in combinatie met waardebonnen.)

0
Je winkelmandje
€ 5,00 korting
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief*
en ontvang € 5,00 korting
op je eerste aankoop.
Aanmelden