Zomers tuinieren - Huiszwaluw Home Blog
jul 31, 2023

Zomers tuinieren

Het is nu volop zomer, alles mag dus wat langzamer. We gaan lekker mee met het ritme van de zon. Hoe vul jij je vrije tijd graag in deze zomer? Spendeer je graag tijd in je tuin om alle bloemen en planten te verzorgen? In onze webshop en winkel hebben we de leukste producten voor wie graag buiten vertoeft. Voor wie groene vingers heeft zullen de schort en tas uit de Bark Collectie vast van pas komen; In de tas verzamel je alle nodige tools en verhuis je ze makkelijk mee in de tuin en de schort uit gewaxt biokatoen beschermt je kledij tijdens het tuinieren of barbecuen. In de extra ruime zakken kan je bovendien het nodige gereedschap kwijt! We zetten must-haves voor de tuin op een rijtje.

huiszwaluw home tuinieren blog

Bark Garden Bucket Bag / Liba gieter / Bark tuinschort 

huiszwaluw home tuinieren blog

Bark Garden Bucket Bag

huiszwaluw home tuinieren blog

Liba gieter / Hourglass bloempot / Bau bloempot

huiszwaluw home tuinieren blog

Bark tuinschort 

Meer bloempotten en – bakken voor balkon of tuin vind je hier.

 

Even pauze! Bestellingen worden weer verstuurd vanaf 9 februari. Ontvang 10% korting* op je bestelling met code NIEUWAVONTUUR24 (* uitgezonderd uitverkoop en acties)

Holiday! 10% korting met code 24ENJOY17 | Bestellingen worden verstuurd vanaf 10 juni. (Niet geldig op afgeprijsde artikelen en in combinatie met waardebonnen.)

0
Je winkelmandje
€ 5,00 korting
Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief*
en ontvang € 5,00 korting
op je eerste aankoop.
Aanmelden